fbpx

Tuinhuis en veranda inspiratie

Een tuinhuis kan veel meer zijn dan slechts een hok voor de fietsen of gereedschap. Met een veranda of overkapping erbij kan het echt een verlengstuk van binnen worden. Kleed het knus aan met accessoires en je kunt er echt wat moois van maken. In dit artikel deel ik tips over hoe jij jouw tuinhuis kan omtoveren tot een echte ‘buitenkamer’.

Een mooi voorbeeld van hoe een tuinhuis verwerkt is samen met een veranda. Onder de veranda is het mogelijk om te relaxen. Op deze manier is het als waren een nieuwe woonkamer voor in de lente en zomerdagen. Met een vuurtje erbij is het in de koudere dagen ook nog heerlijk warm.

Tuinhuis met veranda Grave 3

In dit voorbeeld is het tuinhuisje nog verder weggewerkt in de veranda. De kleuren en aankleding van planten zorgen voor een zeer knus en authentiek gevoel. Ook hier voelt het als een verlengstuk van binnen en dus als een extra woonkamer. Met leuke lichten ook mooi te decoreren! Zo valt het bijna niet op dat er een huisje met troep, gereedschap en fietsen verstopt zit.

Tuinhuis met Veranda Wijchen 1

In dit voorbeeld is een groter tuinhuisje te zien voor wanneer er meer ruimte is of wanneer er meer opslag nodig is. Voor de koude dagen zijn er al voorbereidingen geweest, zie de mooie ingebouwde kachel. Verder is de tuin aangekleed met een mooie vijver bij het tuinhuisje in de buurt.

Naamloos-2

Zo zie je maar dat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan en ben je helemaal in de stemming gekomen ook iets met jouw tuin te doen. Als je dit artikel nou iets te kort vond, hebben we nog een extra dik inspiratieboek voor je! Deze telt maar liefst 54 pagina’s en kun je HIER helemaal gratis downloaden.

Berichten gemaakt 7

2 gedachten over “Tuinhuis en veranda inspiratie

  1. Im very pleased to find this site. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely really liked every part of it and I have you bookmarked to see new information on your site.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven